K i d s r o o m

Green, Greener , Greenest

Een paar jaar geleden had ik zelf niet kunnen bedenken dat ik zoveel mooie gezonde  groene planten in huis zou hebben, en vooral niet dat de planten ook lang groen zouden blijven 😉 

Maar na toch maar eens goed naar mijn moeder geluisterd te hebben 😉 weet ik hoe ik het beste moet omgaan met al die verschillende fijne groene vrienden. Het is eigenlijk zo moeilijk nog niet, en daarnaast ! Alles wat je aandacht & liefde geeft, groeit! 

Maar daarnaast is er toch ook wel een groot verschil in de kwaliteit van planten. Ging ik voorheen nog weleens naar het tuincentrum, nu bestel ik planten toch liever online! Ja online….I know… Ik vond het eerst ook nog wel een ding, maar het is echt ‘dikke prima’.  

Ik bestelde de planten via GreenLifeStyle store, ze werden twee dagen later in een grote plantvriendelijke doos ongeschonden bij mij thuisbezorgd. Ik vind het belangrijk dat ook in de slaapkamers lekker veel groen is, dus zocht ik mooie planten uit voor Loren haar slaapkamer , en die van ons.

En zoals gezegd, de kwaliteit is ECHT beter dan de planten die ik eerder bij het tuincentrum haalde. Zo heeft bijv. deze prachtige gestipte Begonia Maculata  (die al een hele tijd op mijn wensenlijstje stond) na twee weken allemaal piepkleinnieuw blad erin zitten . En de toffe Alocasia Zebrina die doet het ook super goed, zelf in de wat donkere slaapkamer !  Ik denk dat ik inmiddels niet meer zonder al dat groen in huis kan, het is inmiddels een onderdeel geworden van mijn interieur!