b a t h r o o m

u n d e r l a y m e n t

Ik heb ervoor gekozen om onze badkamer in dezelfde stijl als de rest van het huis door te trekken. Dat betekent een combinatie van beton, underlayment en zwart staal. Tevens is ook de verlichting & de raambekleding gelijk. Hierdoor voelt de badkamer huiselijk aan, en past deze volledig in het totaalplaatje van de rest van het huis!Het gebruik van underlayment is prachtig in combinatie met zwart staal. Het  is met een goede matte lak prima om toe te passen in de badkamer.

st deze volledig in het totaalplaatje van de rest van het huis!Het gebruik van underlayment is prachtig in combinatie met zwart staal. Het  is met een goede matte lak prima om toe te passen in de badkamer.

Ook achter het toilet is er underlayment toegepast. Op deze manier zorg je voor een contrast met de rest, en komt het underlayment op meerdere plekken in de ruimte terug. Dit zorgt voor een rustig beeld & gevoel van eenheid.

Qua accessoires heb ik overtuigend gekozen voor zwart. Het is belangrijk om dit consequent en overal in door te voeren. Van de toiletrolhouder &  handdoekhaakjes tot de drukknop van het toilet.

De drukknop van het toilet is eigenlijk chroom, maar omdat zwart beter zou matchen. Hebben wij deze met plastipdip zwart gespoten. Een perfecte oplossing. Dit is een enorm sterke rubbere verwijderbare coating. Die ook gebruikt wordt in de autoindustrie. Wanneer je de zwarte kleur zat bent, dan kun je de coating er zo weer afhalen. Zonder dat er resten achterblijven, of dat de ondergrond aangetast is.  Ideaal !