t h e b o x e s ®

c o l o r b o x

Kleur is essentieel voor je interieur. Kleur is sfeerbepalend. Kleur is overal om ons heen. Welke kleur past het best bij jou en jouw interieur ? Wanneer je niet goed weet hoe je met kleur in een ruimte om moet gaan, biedt de  c o l o r b o x  uitkomst. Met een verfrissende invalshoek en kennis van de nieuwste kleurtrends kan ik jou zeker helpen.

Wanneer je mij een mailtje stuurt met jouw ‘ kleurenissue ‘ voor de ruimte(s) , een plattegrond & wat foto’s. Dan stuur ik jou een vragenlijst om een prijs voor jouw persoonlijke colorbox te bepalen.

Na akkoord ga ik voor jou aan de slag. We plannen een afspraak, zodat ik bij jou thuis de ruimte(s) kan bekijken en om zo de beste toepassing & kleurencombinatie vast te stellen. Omdat kleur persoonlijk is en jij je thuis fijn moet voelen, staan jouw wensen centraal. Daarnaast houd ik rekening met belangrijke factoren zoals de inrichting & de hoeveelheid daglichttoetreding / kunstlicht. Samen kunnen we met verschillende kleurstalen kijken & combineren totdat we het beste resultaat hebben.

e e n  c o l o r b o x  b e v a t .
  • 2d tekening met daarop de aanduiding van de geadviseerde kleuren
  • uitgewerkte notitie’s van de besproken punten op lokatie
  • kleurstalen
  • moodboard (stijl & sfeerbeleving)
  • Uitgebreidde toelichting met  tips & tricks

Wat heb ik nodig voor een goede prijsopgaaf?

  • Jouw kleurenissue (‘s)
  • Plattegrond van de ruimte (‘s)
  • Foto’s (indien mogelijk)
c o o r d i n a t i e   |  u i t v o e r i n g .

Hulp nodig bij de uitvoering? Ook dat kan. Ik beschik over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk en zorg er graag voor dat je in contact komt met de juiste mensen. Geen tijd om dit zelf te coördineren? Ik doe het graag voor je. Daarmee neem ik jou veel werk uit handen, tijdens bijvoorbeeld een renovatie of nieuwbouwproject.

c o n t a c t . 

Heb jij interesse in een persoonlijke colorbox  en  wil je weten wat het gaat kosten, of al direct een afspraak maken ? Bel , App of mail mij dan voor meer informatie.