h o r e c a

c h o c o l a t e r i e


Begin nov. 2019 is de chocolaterie geopend waar ik op freelance basis voor ValkDesign het totaalontwerp voor heb gemaakt. Dit ruime bedrijfspand staat net over de Nederlandse grens,  in het kleine dorpje Uelsen. Tijdens de zomerperiode is het in het dorpje van ca. 5400 inwoners een drukte van je welste door de vele toeristen die van de mooie omgeving & dorpje genieten.

Toen het bedijfspand casco was aangekocht werd ik benaderd om er een ontwerp voor te maken. De wens van de klant was, om er een luxueuze, stijlvolle chocolaterie van te maken, dus er moest heel wat gebeuren om het pand deze look & feel te geven. Het ontwerp wat ik een jaar geleden presenteerde werd direct enthousiast ontvangen,  en dus kon er vrij snel gestart worden met een grootschalige verbouwing.

Zonder de enorme inzet van de verschillende partijen waarmee ik graag werk, was het niet zo mooi geworden! Zo heeft de firma Paardenkooper o.a.  het prachtige hekwerk geleverd. Heeft interieurbouwer Julia al het maatwerk voor hun rekening genomen, en heeft Stoker schilderwerken al het lijstwerk van Orac aangebracht, en het volledige pand geschilderd.

Ben je in de buurt van Uelsen, ga er dan vooral heen om er te genieten van een uitgebreide hightea, maak er een korte stop  voor een kop koffie met een heerlijke Duitse ‘Kuchen” , of scoor er een doosje met een variatie aan heerlijke bonbons.