Toen wij ons huis kochten eind 2015 moest er enorm veel gebeuren , waardoor het aanpakken van de entree telkens maar doorgeschoven werd. De oude tegelvloer lag er na 3 jaar nog in, en verder was het ook nog niet afgewerkt qua schilderwerk etc. Dat kon dus echt niet meer. Want de entree is enorm belangrijk, aangezien dit de ruimte is waar iedereen een eerste stap naar binnen zet. Het moet een ruimte zijn die naast praktisch ook goed voelt en de juiste sfeer uitademt.

Als eerste stap heb ik gekozen om over de gehele lengte van de wand een houten balk te plaatsen, waar items opgezet kunnen worden & jassen aan gehangen kunnen worden. ( Deze balk is door een timmerman in dezelfde stijl gemaakt als onze trapleuning. ) Maar tevens zorgt deze balk ook zorgt voor een scheiding tussen de twee materialen op deze wand. Namelijk de mat witte wandtegels en het strakke stucwerk.

Ik heb gekozen voor mat witte rechthoekige wandtegels omdat deze lange wand behoorlijk wat te lijden heeft in deze ruimte. Het is dus zeker een praktische overweging geweest. Omdat er dagelijks een fiets tegen aangezet wordt, en tevens omdat Brooklyn altijd tegen deze wand aan ligt of er langsheen loopt. Daarnaast vind ik het uiteraard ook enorm mooi. Ik vind het mooi omdat het zorgt voor een grafisch beeld & omdat ik het fijn vind werken wanneer om verschillende materialen met elkaar te combineren in een ruimte. Dit zorgt voor een spannend beeld.

Mocht je interesse hebben in deze mat witte wandtegels. Laat mij het dan vooral weten. Ik help je dan graag verder!