w o r k m o d e

p r i c e s

Zoals jij misschien al gezien hebt, werk ik met verschillende soorten boxen met betrekking tot interieurontwerp/advies. Zo kun je wanneer jij bijvoorbeeld alleen een verlichtingsplan/lichtadvies op maat nodig hebt, kiezen voor ‘ the lightbox ‘. Wanneer je niet uit de styling van jouw huis komt , ga dan voor een ‘ stylebox ‘. Maar er zijn meer ‘boxen’. Je vind er hier meer informatie over.

p r i j z e n .

Exacte prijzen op de website weergeven voor de verschillende boxen is niet mogelijk. Omdat elke huis, elke ruimte & de wens van elk mens verschillend is. Neem daarom wanneer je interesse in een ‘ box ‘ hebt en je wilt hier een prijs van weten contact op.


m a a t w e r k .

Heb je geen volledige box nodig maar bijvoorbeeld alleen advies over raambekleding of de indeling van je woonkamer? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op om te bespreken hoe ik je hierbij kan helpen.

Dit geldt uiteraard ook voor de zakelijke markt. Geen volledig ontwerp nodig, maar alleen advies over een nieuwe indeling of toe aan een restyling? Ik hoor het graag van je!


r e i s k o s t e n .

Qua reiskosten hanteer ik €0.25 cnt per kilometer. Binnen een straal van 30kilometer vanaf Hengelo ov. zijn de reiskosten gratis. (de genoemde prijs is incl. btw)


s t y l i n g .

Neem ook contact met mij op, wanneer je mij wilt inhuren als stylist voor een shoot. Samen kunnen we dan de mogelijkheden en tarieven bespreken.