De kamer van Lorèn Ivy krijgt inmiddels om het half jaar een restyling ( haha.. ) Best erg, maar met wat andere accessoires & het toepassen van wat ander klein meubelstukken is het enorm gemakkelijk om een ander sfeertje te creëren.

De frisse heldere kleuren die ik nu in de ruimte doorgevoerd heb zijn geïnspireerd op het mooie Californie. Tijdens onze roadtrip door deze altijd zonnige staat in September kochten wij een het Candylabtoys lifeguard huisje & namen wij een mooie schelp mee. Het penny board kreeg Lorèn voor kerst en zorgt uiteraard direct voor de goede vibe! De poster ‘ Surf for a cure’ van John van Hamersveld zagen wij in Malibu ook te koop in een winkel. Gelukkig hadden wij deze al in ons bezit. Je begrijpt dat ik direct bij thuiskomst deze van zolder heb gehaald en in een lijst heb gedaan.

De rest van de items had ik allemaal al, behalve de lila kleurige kratjes van Ay-kasa ! Maar deze handige opbergers komen natuurlijk altijd goed van pas. En daarnaast vind ik het ook leuk om deze in verschillende kleuren en uitvoeringen te hebben.