w o r k m o d e

a b o u t m e

Ik ben Charlotte te Wierik (37) en woon in het mooie Twente. Na ruim tien jaar werkzaam geweest te zijn als interieurontwerper & styliste voor een gerenomeerd ontwerpbureau in het midden van het land, was het in september 2018 tijd voor een nieuw avontuur. Tijd voor mijn eigen interieurontwerp – | styling studio. Creativiteit zit in mijn bloed. Als kind was ik al bezig met het mooi maken van mijn slaapkamer en zette kleine thematafels op in de woonkamer. Aan de grote tafel zat ik urenlang te tekenen en knutselen. De keuze voor een creatieve opleiding was na de middelbare school dan ook zo gemaakt. Het werd de opleiding Vormgeving, Reclame, Presentatie & Communicatie’. Die ik succesvol afrondde met als afstudeerrichting Visual Merchandising. Daarna studeerde ik verder aan de Jan des Bouvrie academie en behaalde mijn diploma als Interieurontwerper en Styliste.
Twee jaar geleden zette ik naast mijn werk een succesvol Instagramaccount op: h u n d r e d n i n e t y, met nu ruim 16.000 volgers. Dit aantal groeit nog elke dag. Ik breng mijn eigen huis en dagelijks leven in beeld met de nadruk op interieur & lifestyle. Bekijk mijn account eens,  en laat je inspireen.
Ik vind het enorm leuk om te creëren! Het ontwikkelen van concepten vind ik te gek. Het mooiste aan mijn vak is een afgerond project dat er precies zo uitziet als de opdrachtgever en ik het in gedachten hadden!
Mijn passie voor stylen kan ik ook kwijt in de styling voor fotoshoots. Ik heb inmiddels een aantal mooie shoots gedaan, die je bekijkt onder de twee categorieën :  s t y l i n g  & m e d i a .