m y h o m e & t h e r e s t

m i n i k i t c h e n .

Yay! Ik heb een poosje geleden eindelijk een tof keukentje voor Lorèn Ivy gevonden! Deze beauty van @petitamelie is in zijn eenvoud beeldschoon, en matcht in verschillende interieurstijlen. (toffe voorbeelden hiervan vindt je ook nog hier) De playroom krijgt binnenkort nog een kleine make-over, wat cool houten speelgoed, ga ik hier dan ook verder nog aan toevoegen.

Ik hoor vaak dat het lastig gevonden wordt om een coole speelkamers te creeeren voor kids! Mijn tip, denk vooral in dezelfde materialen en kleuren zoals je de rest van het interieur ook doet. Op die manier sluit alles mooi bij elkaar aan. Dit heb ik ook gedaan in deze ruimte.

De speelkamer die wij bij onze woonkeuken hebben gerealiseerd hebben is zoals je kunt zien al echt onwijs tof geworden. En na wat schilderwerk wat ergens januari 2022 gepland staat en andere items die nog geleverd gaat worden, is ie bijna af!