Om te inspireren heeft Ixxi op hun website een serie interviews en hometours geplaatst.  In dit  interview wat ik gaf aan Ixxi lees je  o.a. mijn redenen om te kiezen voor de Ixxi die op de slaapkamer van Lorèn Ivy hangt.

 

Binnenkijken in een urban interieur met vintage design

 

Charlotte (34) – inmiddels 10 jaar interieurontwerpster en styliste – runt sinds kort haar eigen interieur- en ontwerpstudio I N T E R I O R V I T A M I N S. Samen met haar vriend Jasper, dochter Lorèn Ivy en hond Brooklyn woont ze in een gerenoveerde twee-onder-een- kapwoning in Hengelo. Drie jaar geleden kochten zij dit huis, waarna ze het volledig hebben verbouwd tot de mooie woning die het nu is.

Binnenkijker

Charlotte

Binnenkijker

Een mix van verschillende interieurstijlen
“Ik vind het altijd enorm lastig om mijn interieursmaak te omschrijven, omdat het een mix is van verschillende stijlen”, vertelt Charlotte. “Ik kies vooral wat ik mooi vind. Maar vintage, urban en design zijn toch wel de ingrediënten die mijn interieur tot mijn stijl maken”. Als kind was Charlotte altijd al bezig met het stylen en creatief bezig zijn met haar kamer. Pas na haar opleiding tot visual merchaniser merkte ze dat ruimtelijk inrichten écht haar ding was.

Charlotte

Binnenkijken

Binnenkijken

Her favourite place
De woonkeuken en de zithoek zijn Charlotte’s favoriete plekken. “Waar je mij kunt vinden in huis is afhankelijk van mijn stemming. Overdag breng ik het liefste door in de woonkeuken, waar ik door het vele licht en de grote eettafel heerlijk kan werken. ’s Avonds kun je me vinden op de bank. Netflix, muziek luisteren of een goed boek lezen. Heel fijn!”

Charlotte

Charlotte

Binnenkijken

Binnenkijken

ABC-IXXI in de kinderkamer
Voor de slaapkamer van haar dochter koos Charlotte voor de dubbelzijdige ABC-IXXI. “Ik heb een zwak voor typografie en ik vond de kleurencombinatie zo tof voor haar kamertje. Hoewel er best veel gebeurt door alle verschillende letters is het een mooie tegenhanger bij de verder rustige basis”, aldus Charlotte. “Met IXXI kun je op een heel eenvoudige manier een statement maken in je interieur!”

Kijk binnen in het huis van Charlotte en Jasper en laat je inspireren door hun stijl. Benieuwd naar meer woontrends en interieurinspiratie? Volg Charlotte dan op Instagram via H U N D R E D  N I N E T Y.

Binnenkijken

Binnenkijken

Charlotte

Charlotte